Business Mixer Absolwentów MBA z Krzysztofem Hołowczycem, męską modą i kuchnią japońską – 15 października 2019

Zarząd Stowarzyszenia Absolwentów Warsaw-Illinois Executive MBA i Executive MBA@UW serdecznie zaprasza na Business Mixer Absolwentów programu Executive MBA@UW. Tym razem motyw przewodni naszego business mixera to moda, kulinarne klimaty wprost z Japonii, a wszystko to w duchu sportów samochodowych.

Partnerem wydarzenia jest marka PLON Warsaw Napoli – luksusowa marka modowa, stworzona dla tych, którzy podzielają włoską słabość do dobrego stylu i wygody. Prelegentami, którzy wprowadzą nas w świat mody będą Krzysztof Hołowczyc i Mieszko Zasimowicz.
Krzysztof i Mieszko opowiedzą nam o klasycznym i biznesowym dress code  oraz stylu biznes casual, o roli wizerunku w biznesie, prostych ponadczasowych rozwiązaniach sprawdzających się, jako codzienne stylizacje do biura czy na spotkanie z klientem, a także jak ubierać się na mniej formalne spotkanie np. po pracy, w piątek czy w podróż
służbową. Przedstawią najważniejsze cechy koszuli, garnituru czy butów, na które warto zwrócić uwagę dokonując zakupów (tkaniny, dopasowanie, długości, itd.) i kilka przestróg, czego należy unikać.
Miejsce na Business Mixer zapewnia Restauracja Mizu Sushi.

Pomysłodawczyni restauracji, która przyjmie nas tego wieczoru, Katarzyna Pawlikowska, wraz z ekspertem kuchni japońskiej Kuramochi Kazuya opowiedzą nam: skąd się bierze kult Japonii na świecie? Dlaczego kuchnia japońska jest zdrowa, a sami Japończycy i Japonki mają piękną skórę, są fit i żyją długo? I jak my, Europejczycy możemy skorzystać z ich doświadczeń.

UCZESTNICY: absolwenci/słuchacze programów MBA oraz osoby towarzyszące. LICZBA UCZESTNIKÓW: ok. 120 osób.

TERMIN: WTOREK 15 PAŹDZIERNIKA 2019 W GODZ. 18.00- 23.00

KOSZT UDZIAŁU:

* 35 ZŁ od członków stowarzyszenia WIEMBA i EMBA@UW, którzy opłacili
składkę członkowską za 2019r. (150zł).  Składki opłacamy na konto
stowarzyszenia poniżej.
* 70ZŁ od pozostałych absolwentów MBA i od osób towarzyszących
* 100ZŁ wpisowe w tej wysokości będzie pobierane od wszystkich osób,
które dopiero w dniu eventu będą dokonywały wpłaty gotówką przed
wejściem do Mizu SushiTERMIN I WYSOKOŚĆ WPŁAT:  WPŁATY w odpowiednich wysokościach proszę dokonywać w terminie do 8 PAŹDZIERNIKA 2019 na konto Stowarzyszenia Absolwentów Warsaw-Illinois Executive MBA i EMBA@UW (nr konta 07 2030 0045 1110 0000 0333 1250). Tytuł wpłaty: darowizna na cele statutowe + info od kogo jest wpłata.PARTNERZY:  PLON WARSAW NAPOLI, Restauracja Mizu Sushi,
Na LinkedIn jest publikacja na temat naszego eventu. Proszę udostępniajcie i polecajcie
wydarzenie. Link do publikacji:

Pobierz ulotkę => MizuSushi